Doe mee

We zijn altijd beschikbaar op speechlabgroningen@gmail.com.

U BENT

Student

We zijn altijd op zoek naar nieuwe getalenteerde en enthousiaste studenten om ons team te versterken! Speech Lab Groningen biedt behoorlijk wat opties om onderzoekservaring op te doen en er zijn meerdere lopende projecten op het gebied van dialectologie, computationele taalkunde en neurolinguïstiek. Je kunt als student van de Rijksuniversiteit Groningen meedoen in het Speech Lab Groningen in de vorm van een zelfstudie (tutorial) of als een onderzoeksmodule. Als je van een andere universiteit komt zijn er stagemogelijkheden. Nieuwsgierig? Kijk op onze Onderzoekspagina en neem contact met ons op!

Promotiebeurs: ons project “Motor learning in speech and other domains in patients with Parkinson’s disease” is een van onderwerpen binnen de IDEALAB doctoraatsschool. Je kunt hier meer lezen over het programma en het project. Deadline: 14 februari 2021.

Deelnemer

We krijgen maar weinig voor elkaar zonder onze prachtige deelnemers, die bereid zijn hun tijd (en spraak) geven om ons verder te helpen in ons onderzoek. Als u interesse heeft om deel te nemen aan een van onze Onderzoeken, neem dan contact op met de relevante persoon of e-mail naar speechlabgroningen@gmail.com.

We doen vaak mee aan outreach-evenementen, met name die gericht zijn op het in contact brengen van kinderen met de wetenschap. Als u zo’n evenement organiseert, aarzel dan niet om prof. dr. Wieling direct te contacteren via m.b.wieling@rug.nl. U kunt ook een lijst van eerdere evenenten vinden op onze Evenementen pagina!